Onderwijs loont  

Het project Onderwijs Loont is een gezamenlijke initiatief van 4PeopleFoundation, onderwijsinstellingen en jongeren uit Amsterdam. 

De kern van dit innovatieve project is dat op een gelijkwaardige rechtstreekse wijze, door intensief contact tijdens gesprekken, jongeren worden teruggeleid naar school en worden geplaatst op de Amsterdamse arbeidsmarkt (stage en/of werkervaringsplaatsen). 

Het inhoudelijk doel van dit project is toeleiding van jongeren naar het onderwijs (BOL/BBL op het mbo) opdat zij relevante diploma’s behalen en daardoor een betere aansluiting kunnen vinden op de arbeidsmarkt. Onze vrijwilligers kijken samen met de jongeren welk onderwijs bij de talenten en interesses van de jongeren past. Op grond van dit persoonlijk plan wordt een gepaste opleiding gekozen. In de opleiding moet er voldoende aandacht zijn van het leren in de praktijk. Het ontwikkelen van de basisvaardigheden en het matchen van leerlingen met werkgevers voor adequate stage/werkervaringsplaatsen. 

Inschrijven als kandidaat?  

Wil je graag in aanmerking komen voor begeleiding? Bel ons voor een afspraak  op 020- 615 58 38 of vul het aanmeldformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!