Schulden kunnen op allerlei manieren ontstaan, bijvoorbeeld door werkloosheid, studie en allerlei onvoorziene gebeurtenissen. Wanneer u in de schulden terecht bent gekomen en er niet zelf uit kunt komen, staan wij voor u klaar om te helpen. De medewerkers van 4PeopleFoundation bieden meteen hulp, zelfs bij de kleinste schulden! Zo voorkomt u meer problemen en extra kosten van bijvoorbeeld incassobureaus, deurwaarders en andere instanties.  

4PeopleFoundation beschikt over een reeks gekwalificeerde maatschappelijk medewerkers die te allen tijde voor u klaar staan. Samen wordt gekeken naar de omvang van de schulden en brengen deze in kaart om zo structuur te brengen in de administratie. Onze medewerkers zijn betrokken, transparant en beschikken over veel ervaring in het oplossen van problematische schulden. En  dit alles zonder lange wachttijden. 4PeopleFoundation fungeert als bemiddelaar tussen de schuldeisers en biedt trainingen aan om schuldproblemen in de toekomst te voorkomen. Dit bijvoorbeeld door budgettrainingen.  

Heb je schulden of betalingsachterstanden waar je zelf niet meer uit komt?  Neem dan contact op met 020 615 58 38 of laat een bericht achter via het contactformulier. Onze medewerkers nemen  dan zo spoedig mogelijk contact met je op.