Werken loont  

4PeopleFoundation zet zich actief in voor kwetsbare jongeren. Met het project ‘Werken Loont’ streven we ernaar de jeugdwerkloosheid terug te dringen en daardoor meteen te voorkomen dat jongeren in aanraking komen met justitie. 
 
Bestrijding van jeugdwerkloosheid is niet alleen een taak die de gemeente Amsterdam aangaat. Via bijeenkomsten met jongeren en ondernemers, heeft 4PeopleFoundation een innovatief projectplan ontwikkeld. Met instemming van betrokken ondernemers, werknemers en afstemming met alle actoren (ondernemers en kandidaten) is draagvlak voor dit project geborgd. 

We kijken vooral naar de kwaliteiten van deze jongeren. De jongeren die we spreken zijn altijd zeer gemotiveerd om aan de slag te gaan. Echter hebben ze het idee dat ze niet gewild zijn. Het gebrek aan zelfvertrouwen en kennis speelt hier een grote rol in. 
De aanpak is ‘’lean en mean” oplossingsgericht en sluit aan bij de vraag van de individuele ondernemer, de vaardigheden, competenties en talenten van de werknemer.   

Inschrijven als kandidaat? 
 

Wil je graag in aanmerking komen voor  begeleiding, training en coaching? Bel ons voor een afspraak  op 020- 6155838 of vul het aanmeldformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!