previous arrow
next arrow
Slider

Visie 

4PeopleFoundation is ontstaan uit een steeds groter wordende vraag naar gekwalificeerde professionals op het gebied van maatschappelijke en sociale kwesties. Door jarenlange ervaring met kwetsbare groepen is het initiatief ontstaan om de handen ineen te slaan en op laagdrempelige wijze mensen met een hulpvraag van advies en ondersteuning te voorzien. 4PeopleFoundation focust zich bijvoorbeeld  op jonge werkzoekenden die moeilijkheden ervaren in het vinden van een baan of stage. Door middel van onze begeleiding, coaching en training  worden deze jongeren klaargestoomd voor een plek op de arbeidsmarkt. 

Jongeren met een goede wil begeleiden in het tot uiting komen van hun potentie. Kortom, het ondersteunen van jongeren bij hetgeen dat zij nodig hebben om hun doelen te verwezenlijken. 

Overigens geldt dit ook voor volwassenen die het gevoel hebben (weer) aan een baan toe te zijn, of de armen uit de mouwen te willen steken op sociaal-maatschappelijk gebied. Samen kunnen we veel voor elkaar krijgen!